top of page

 

 

 

Algemene Voorwaarden Cabolicious:

 

 

Taarten | Cupcakes | High-Tea  :

 

 1. Een bestelling kan in principe tot twéé weken voor de afhaaldatum geplaatst worden. M.u.v. bruidstaarten, deze dienen uiterlijk twéé maanden voor de trouwdatum besteld te worden.  

 2. Spoedbestelling: een bestelling die binnen 5 kalenderdagen gemaakt en opgehaald dient te worden. Dit kan zijn een verjaardagstaart, diverse cupcakes, een geboorte taart of een ander moment waarvoor een smakelijke taart wenselijk is. En dit is mogelijk indien de agenda van Cabolicous deze adhoc bestelling toelaat. Bijkomende kosten hiervoor zijn vanaf €25,- per bestelling en dient de betaling per ommegaande voldaan te worden. Zonder vooruitbetaling wordt de opdracht niet uitgevoerd.

 3. Alle bestellingen, afspraken worden altijd per e-mail bevestigd. U kunt een bestelling altijd doen via het contactformulier op de website www.cabolicious.nl, of gebruik maken van telefoon of per E-mail. Dit om misverstanden te voorkomen. Afspraken zijn bindend.

 4. Indien u een annulering wenst voor een taart, cupcakes of high-tea bestelling kan dit tot één week voor de afgesproken afhaal- / leverdatum.  Annuleert u later, ontvangt u de aanbetaling niet meer terug i.v.m. gemaakte kosten. Met uitzondering van bruidstaarten en andere grote opdrachten, deze kunnen tot drie weken voor de afgesproken datum worden geannuleerd.

 5. Door Cabolicious gemaakte ontwerpen en foto’s blijven eigendom van Cabolicious. Gebruik van ontwerpen, foto’s of anderszins materiaal mag alleen na schriftelijke toestemming. 

 6. Alle prijzen op de site zijn inclusief btw. Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen. Bij grote afname in  één keer of bij continuïteit in afname kan in overleg een andere prijs worden bepaald.

 7. Betaling geschiedt met aanbetaling van 50% gelijk nadat uw bestelling definitief is bevestigd, en restant uiterlijk één week voor de afgesproken afhaal- / leverdatum. Indien u contant wilt betalen bij ophalen of leveren,dient u dit duidelijk kenbaar te maken en brengen wij voor betalingen van meer dan € 50,-  stortingskosten in rekening. Cabolicious behoudt het recht de opdracht te annuleren indien u zich niet aan de betalingsafspraken houdt.

 8. Cabolicious is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zal Cabolicious eerst proberen een voor u passende oplossing te bieden.

 9. Cabolicious gaat ervan uit dat u bij het bestellen van een taart, cupcakes of high-tea  doorgeeft of er sprake is van eventuele allergieën. Cabolicious is niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.

 10. Bij het ophalen van de taart is het transport (vervoer) voor eigen risico. Cabolicious zorgt ervoor dat uw bestelling, stabiel en goed verpakt (zover mogelijk) en vervoersklaar is. Tegen vergoeding kan uw bestelling ook bezorgd worden (zie prijslijst),  echter is Cabolicious niet aansprakelijk voor schade tijdens transport.

 11. Indien u voor uw taart(en), cupcakes of high-tea materiaal, bijv. een display, taartentrap, etagère of iets dergelijks wilt huren dan dient u zelf de eventuele borg te voldoen. U bent ook degene die zorgt dient te dragen voor het retour brengen van deze materialen.

 

Terug

 

bottom of page