top of page

 

 

Vullingen Taarten:         
 
                                                                                                                                                                                                                                  
In tegenstelling tot de mééste taartaanbieders bestaan mijn taarten altijd uit drie lagen vulling en zijn deze taarten extra hoog.
 
Eén laag neutrale vulling met een vleugje vanille als middelste laag. De andere twéé lagen zijn van één ander smaakje.
Uiteraard mag u zelf ook twéé verschillende smaakjes uitkiezen. Sommige smaken zijn ook erg lekker met elkaar gecombineerd.
 
Heeft u zelf een smaakje in gedachten en staat die er niet bij, kunnen we er altijd over praten.
Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe smaken en om deze uit te proberen.
 
 
  • Aardbeicrème*
  • Banaancrème*
  • Citroencrème*
  • Frambooscrème*
  • Kokoscrème*
  • Mangocrème (indien verkrijgbaar)
  • Meloencrème(indien verkrijgbaar)
  • Sinaasappelcrème
  • Passiefruitcrème*#
  • Mokkacrème*
  • Vanillecrème*
  • Champagnecrème*#
  • Chocoladecrème*
  • Chocolade-Kokoscrème*
  • Witte chocoladecrème*
  • Witte chocolade- Kokoscrème*
  • Chocolade-ganache met verse frambozen- of aardbeistukjes*
  • Slagroom*
  • Banketbakkersroom*
  • Chipolatacrème*#
  • ​Caramel*                    Nieuw!
  • Dulce de lechecrème*#
  • Roomkaas*#
  • Mascarponeslagroom met stukjes aardbei*#
  • Ricottaslagroom met stukjes aardbei*#
  • Baileyscrème*#
  • Rumcrème*#
  • Rum-rozijnen (rumcrème met rum-rozijnen)#
  • Whiskey*#
  • Bastognekoekjescrème*
  • Bitterkoekjescrème
  • Bokkepootjescrème
  • Oreo koekjescrème*
  • Amandelcrème*#
  • Cashewnotencrème*#
  • Hazelnootcrème*#
  • Pistachenootcrème*#
 
 
* Deze smaken heb ik al eerder gemaakt en zijn zeker weten lekker. De anderen wil ik graag nog uitproberen!!!!!
 
# Deze smaken zijn tegen een toeslag per smaak. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van de grootte van de taart.
 
Toeslagprijzen vanaf € 9,- per cake laag.
 
Terug

 

 

bottom of page